Trädgårdsanläggning Storgöteborg

Tante Bruins Trädgård – trädgårdsanläggning i Storgöteborg

Tant Bruins trädgård

Välkommen till oss på Tante Bruins trädgård, ett företag som vänder sig till dig i Storgöteborg som önskar få hjälp med trädgårdsanläggning. Vi kan även vara behjälpliga med underhåll av din trädgård. Utöver trädgårdsanläggning så erbjuder vi alltifrån löpande skötsel av din trädgård till  trädgårdsdesign. Även om du önskar rådgivning eller vill bolla idéer så ser vi fram mot att få hjälpa dig.

2017 köpte vi vårt paradis här i Romelanda och förvandlade en 4000 kvadratmeter stor yta täckt med ogräs, till en underbar perennträdgård med en tillhörande park med ängsblommor. Hit är alla välkomna för en guidad tur, som är som balsam för själen. Ni bokar ert besök i förväg och kopplad hund är tillåten. Här finns fortfarande många spännande projekt att sätta händerna i.
Tante Bruins Trädgård - Trädgårdsanläggning & Trädgårdsdesign

Trädgårdsservice

Tante Bruins trädgård erbjuder ett brett urval av tjänster såsom trädgårdsdesign, rådgivning och trädgårdsskötsel. Här kan du läsa mer om våra tjänster och priser. Tveka inte heller på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Nöjda kunder

När vi tar oss an ett uppdrag, så anpassar vi oss  alltid efter dina önskemål och trädgårdens förutsättningar. För oss är det viktigt att du som kund blir 100 procent nöjd. I vilken omfattning du vill ta del av vår  service och våra tjänster, är det du som bestämmer.

Privat guidning

Privat guidning med fika alternativt lunch erbjuds i vår underbara trädgård som är
omgiven av blommor, buskar och trädgårdskonst. Planerar ni ett möte på tu man hand, för din arbetsgrupp eller förening, har ni möjlighet att boka in detta i vår trädgård.

Vill ni veta mer?