Besöksträdgård Romelanda

Tante Bruins Trädgård – en besöksträdgård i Romelanda

Tant Bruins trädgård

Privat guidning erbjuds hos oss i vår underbara besöksträdgård i Romelanda, som är kuperad, med smala grusgångar omgiven av blomster och trädgårdskonst. Här finns gott om plats för fika antingen någonstans i parkdelen eller på bryggan. Gästtoalett finns inte. Kopplade hundar är välkomna.

2017 köpte vi vårt paradis här i Romelanda och förvandlade en 4000 kvadratmeter stor yta täckt med ogräs, till en underbar perennträdgård med en tillhörande park med ängsblommor. Hit är alla välkomna för en guidad tur, som är som balsam för själen. Ni bokar ert besök i förväg och kopplad hund är tillåten. Här finns fortfarande många spännande projekt att sätta händerna i.
Tante Bruins Trädgård - Trädgårdsanläggning & Trädgårdsdesign

Trädgårdsservice

Tante Bruins trädgård erbjuder ett brett urval av tjänster såsom trädgårdsdesign, rådgivning och trädgårdsskötsel. Här kan du läsa mer om våra tjänster och priser. Tveka inte heller på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Nöjda kunder

När vi tar oss an ett uppdrag, så anpassar vi oss  alltid efter dina önskemål och trädgårdens förutsättningar. För oss är det viktigt att du som kund blir 100 procent nöjd. I vilken omfattning du vill ta del av vår  service och våra tjänster, är det du som bestämmer.

Privat guidning

Privat guidning med fika alternativt lunch erbjuds i vår underbara trädgård som är
omgiven av blommor, buskar och trädgårdskonst. Planerar ni ett möte på tu man hand, för din arbetsgrupp eller förening, har ni möjlighet att boka in detta i vår trädgård.

Vill ni veta mer?